Juvederm Volite - Velthuis kliniek

Juvéderm Volite

Als eerste kliniek in Nederland introduceert Velthuis kliniek een nieuwe injectable: Juvéderm Volite. Deze skinbooster op basis van hyaluronzuur maakt het mogelijk om de huid van hals, decolleté en handen zichtbaar te verjongen. Tot nu toe waren er nauwelijks behandelmogelijkheden voor deze gebieden. Dat maakt Volite een bijzondere aanvulling.

Meer informatie over Juvéderm Volite

Aan veroudering in het gezicht is van alles te doen. Maar handen, hals en decolleté verraden vaak onze werkelijke leeftijd. Hier is de huid dun en kwetsbaar, waardoor er sneller rimpels en verslapping kunnen ontstaan. Met Juvéderm Volite kunnen we de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Juvéderm Volite wordt geproduceerd door de firma Allergan en is onderdeel van het Juvéderm gamma. Volite is een skinbooster op basis van hyaluronzuur, speciaal voor handen, decolleté en hals. Hyaluronzuur heeft een sterk waterbindend vermogen en verbetert dus de hydratatie van de huid. Daarnaast wordt de opperhuid dikker en neemt de collageen-aanmaak toe. De huid wordt daardoor gladder, zachter en meer elastisch. En dat in slechts 1 behandeling.

Juvéderm Volite wordt door middel van kleine prikjes in de huid gebracht. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die na verloop van een aantal maanden door het lichaam zelf weer wordt afgebroken. Behandeling met deze nieuwe skinbooster is dus volkomen veilig.

Tijdens het consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijkt de cosmetisch arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met Juvéderm Volite. Ook zal hij/zij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. De arts kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Voor de behandeling worden er foto's gemaakt voor uw medisch dossier. Vervolgens wordt de skinbooster met een dunne naald in de huid geïnjecteerd. Er zijn, afhankelijk van het te behandelen gebied, in totaal zo’n 200 prikjes nodig. Dit kan wat gevoelig zijn. Indien u dit wenst kunnen we huid vooraf verdoven met een crème.

Een behandeling van de handen met Juvéderm Volite duurt ongeveer vijftien minuten, voor hals en decolleté moet u op twintig minuten rekenen. Er is slechts 1 behandeling nodig om het optimale resultaat te behalen.

Na de behandeling wordt de huid gekoeld. Daarna mag u meteen naar huis.

U kunt een behandeling met Volite boeken tegen een speciale introductieprijs.

Wilt u een afspraak maken voor een consult? Klik dan hier.

Na behandeling met Juvéderm Volite kan de huid wat rood zien en er kan sprake zijn van lichte zwelling of blauwe plekjes op de inspuitplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf.

Het resultaat van de behandeling is direct al zichtbaar: de huid is gladder, zachter en beter gehydrateerd. De huidconditie is verbeterd en de huid oogt jonger. Dankzij de gepatenteerde V-cross technologie worden fijne lijntjes opgevuld en wordt de huid tegelijk steviger. Dit resultaat houdt zes tot negen maanden aan.

De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat hij beoogt te bereiken. Het resultaat is echter niet te garanderen: niet iedereen reageert op dezelfde manier op de behandeling.

 

Het hyaluronzuur van Juvéderm Volite is volkomen zuiver en dus veilig te gebruiken. Zoals bij elke inspuiting bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico's zijn zeer gering (minder dan 0,1%) en veroorzaken geen gevolgen voor het resultaat. Na behandeling kan de huid wat rood zien en er kan sprake zijn van lichte zwelling of blauwe plekjes op de inspuitplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf.

Waarom kiezen voor een behandeling bij Velthuis kliniek

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Kosten van een behandeling met Juvéderm Volite

U kunt een behandeling met Juvéderm Volite boeken tegen een speciale introductieprijs.
Wilt u een afspraak maken voor een consult? Klik dan hier

Behandeling Prijs
Decolleté (ca. 2 ml), introductieprijs € 500,-
Hals (ca. 2 ml), introductieprijs € 500,-
Handen (ca. 4 ml), introductieprijs € 950,-

Maak een afspraak voor een behandeling

Neem contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak.

Artsen gespecialiseerd in deze behandeling (5)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten