Plastische chirurgie en overige behandelingen voor het lichaam - Velthuis kliniek

Lichaamsbehandelingen

Je bent zo mooi als je je voelt. Maar is er iets aan je lichaam waaraan jij je stoort. Dan is het dus belangrijk voor je.

Zo mooi mag je zijn

Onze deskundige en ervaren specialisten staan van consult tot en met nazorg voor je klaar. Of het nu een kleine onvolkomenheid is, of iets waar je al jaren last van hebt. 

We bieden je graag de behandeling die bij je past, zodat je een zo natuurlijk mogelijk resultaat bereikt. En we leggen alles duidelijk uit, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Want we helpen graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen.

Bekijk alle lichaamsbehandelingen

Schoonheid is tegenwoordig maakbaar. Dat klinkt serieus. En dat is het ook. Ook is het nog steeds een beetje een taboe om mooier te willen zijn dan wat je van nature hebt meegekregen. Maar je bent nieuwsgierig. En gunt jezelf het beste. Niet omdat je zoekt naar Hollywood perfectie. Maar omdat je de mooiste versie van jezelf wil zijn.

Bijvoorbeeld wanneer je na het krijgen en voeden van je derde kind je mooie volle borsten weer terug wilt. Of wanneer je je al vanaf je puberteit onzeker voelt door de grote van je borsten. Wij willen je laten zien dat je mooi... jezelf mag zijn. Jezelf mag laten zien. 

 

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten
Alternate Text

Kom je ook naar de Beauty Avond

Of je nu een ooglidcorrectie, borstvergroting, rimpelbehandeling of peeling overweegt, of alleen advies: Velthuis kliniek is de beste keuze om de mooiste versie van jezelf te ontdekken. Zet nu de eerste stap tijdens de Velthuis kliniek beauty avonden.  

Op deze avond worden er diverse presentaties gegeven over plastische chirurgie, injectable behandelingen en huidverbetering.


Lees meer en meld je aan De Beauty Avonden zijn kosteloos en verplichten je tot niks