Rimpels bovenlip verwijderen

Rimpels op de bovenlip

Voor veel vrouwen zijn ze een flinke ergernis, die verticale rimpeltjes aan de bovenkant van de lippen. Ze maken je namelijk ouder dan je bent – en dat is niet leuk. En dan is er nóg een nadeel: lippenstift loopt er heel snel in uit. 

Meer over het verwijderen van rimpels op de bovenlip

Deze rimpeltjes worden ook wel ‘rokerslijntjes’ genoemd, omdat ze vaak ontstaan bij mensen die roken. Maar ook niet-rokers kunnen last krijgen van zo’n ‘plooirokje’. De lijntjes zijn dan het gevolg van teveel zon of erfelijke aanleg. Gelukkig zijn ze met injectables prima te verhelpen. Velthuis kliniek gebruikt hiervoor Juvéderm Volbella, een veilige filler die speciaal is ontwikkeld om de lipcontouren op een natuurlijke manier mooier te maken. Zodat lippenstift weer onberispelijk blijft zitten en je weer kunt praten en lachen zonder schaamtegevoel.

Echte resultaten bekijken

1

Selecteer een gebied:

Liplijnen Wangen Bovenlippen Wenkbrauw Oog
2

Selecteer een gezicht:

3

Sleep en zie het verschil:

before after before after before after
De resultaten zijn afhankelijk van welk Juvéderm® product wordt gebruikt.
Deze informatie is alleen bedoeld als informatie en educatie en is niet bedoeld als vervanging voor advies van onze specialisten.

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode en welke injectable voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met Juvéderm Volbella. Ook zal hij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Injectables behandeling van Eef

Bekijk video

Juvéderm Volbella wordt met een dunne naald in de huid geïnjecteerd. Juvéderm Volbella bevat lidocaïne, een verdovingsmiddel dat in de meeste gevallen een aparte verdoving vooraf overbodig maakt. De behandeling duurt ongeveer vijftien minuten. Na de behandeling wordt u licht gekoeld en daarna mag u meteen naar huis.

Juvéderm Volbella is een hyaluronzuurfiller van de nieuwste generatie. Dankzij een nieuwe gepatenteerde techniek van cross-linking, Vycross genaamd, is de filler heel glad en soepel maar tegelijkertijd veel langer houdbaar in de huid.

De gel kan in zeer kleine hoeveelheden worden ingespoten en is dus uitermate geschikt om fijne lijntjes mee te behandelen of de lipcontouren nauwkeurig te verfraaien. Het middel voelt zachter aan en geeft een heel natuurlijke look. Omdat het middel in kleine druppeltjes heel oppervlakkig in de huid kan worden gespoten, krijgen alleen de lijntjes het gewenste volume. Onnatuurlijk opgespoten lippen – voor veel mensen een angstbeeld - zijn hiermee dus verleden tijd. Nog een voordeel van Juvéderm Volbella is dat het middel lidocaïne bevat, een verdovingsmiddel dat een aparte verdoving vooraf overbodig maakt.

Na de ingreep

Na behandeling kan de huid wat rood zien. Soms is er sprake van lichte zwelling of blauwe plekjes op de inspuitplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf.

Resultaat

De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat hij beoogt te bereiken. Echter het resultaat is niet te garanderen, omdat niet iedereen op dezelfde manier reageert op de behandeling.

Risico’s

Het hyaluronzuur van Juvéderm Volbella is volkomen zuiver en dus veilig te gebruiken. Zoals bij elke inspuiting bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico's zijn zeer gering (minder dan 0,1%) en veroorzaken geen gevolgen voor het resultaat. Na behandeling kan de huid wat rood zien en er kan sprake zijn van lichte zwelling of blauwe plekjes op de inspuitplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf

Veelgestelde vragen over een behandeling om de rimpels op de bovenlip te verminderen.

Blijft Juvéderm Volbella echt veel langer zitten?

Ja, dat scheelt aanzienlijk. Uit klinische studies blijkt dat het effect van Juvéderm Volbella tot 12 maanden kan aanhouden, in tegenstelling tot andere gebruikelijke fillers. Die blijven meestal tot zes maanden werkzaam.

Hoe word ik verdoofd?

Een verdoving is bij inspuiting met een filler meestal niet nodig. Maar als u wilt kunnen we de huid verdoven met een paar kleine prikjes of een crème.

Is de behandeling pijnlijk?

Fillerinjecties worden door sommige mensen als pijnlijk ervaren. Dit geldt overigens alleen voor de inspuiting zelf; kort daarna is de pijn verdwenen. Om het ongemak te verminderen koelen we uw huid voor en direct na de behandeling met coldpacks of ijszakjes.

Is dit de eerste filler met lidocaïne?

Nee, Juvéderm Ultra was het eerste gamma van fillers dat 0,3% lidocaïne bevatte. De toevoeging van lidocaïne aan Juvéderm Volbella geeft meer comfort tijdens het inspuiten in vergelijking met producten zonder verdoving. Het is wel belangrijk dat het middel traag wordt geïnjecteerd, zodat het verdovingsmiddel de tijd krijgt om te werken.

Krijg ik littekens na de behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens bij een inspuiting met een filler.

Moet ik een speciale slaaphouding aannemen?

Nee, dat hoeft niet. Het is wel beter wanneer er de eerste dagen na de behandeling niet te veel druk op het behandelde gebied komt.

Moet ik een verband dragen?

Een verband is niet nodig, hooguit even een pleister wanneer er een puntbloedinkje ontstaat door het prikken.

Na hoeveel tijd kan ik weer aan het werk?

Je kunt na een fillerbehandeling direct weer aan het werk. Je kunt de behandeling bij wijze van spreken tijdens je lunch ondergaan. De meeste mensen gaan de volgende dag weer werken.

Wanneer gebruikt de arts Juvéderm Volift?

Juvéderm Volift is bij uitstek geschikt om diepere rimpels op te vullen of om het verloren volume terug te brengen. De arts zal altijd kijken naar de aard van het probleem, de structuur van uw huid en het gewenste resultaat. Op basis daarvan zal de arts een geschikte filler uit het uitgebreide Juvéderm gamma kiezen.

Waarom kiezen voor een behandeling bij Velthuis kliniek

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht
  • De beste producten voor het mooiste resultaat

Kosten van een behandeling

De kosten voor 1 ml Juvéderm Volbella zijn € 550,-. Deze hoeveelheid is voldoende om het hele mondgebied te behandelen. op deze manier verminderen en verwijderen wij de rimpels op de bovenlip.

Product Prijs
Juvéderm Volbella, per 1,00 m € 550,-

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak voor een consultgesprek.

Artsen gespecialiseerd in de behandeling van rimpels op de bovenlip (8)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten