Quick wins - Velthuis kliniek

Quick wins voor een mooi gezicht

Wil je graag af van rimpels die je ouder doen lijken? Stoor je je aan een deukje in je neus? Of vind je die rimpel in je oorlel niet mooi? Overweeg dan eens een behandeling met injectables. Met een paar eenvoudige prikjes kunnen zeer goede resultaten worden behaald. 

Meer informatie over injectables

Injectables zijn enorm populair bij het behandelen van rimpels. Er ontstaan continu nieuwe behandelmogelijkheden. Een nieuwe trend is bijvoorbeeld het behandelen van de oorlel. Want ook daar wordt de huid dunner en rimpeliger door de jaren heen. Met een filler krijg je de volle rimpeloze vorm in de oorlel terug. Of een neuscorrectie met behulp van injectables is ook een mogelijkheid, want met injectables kunnen oneffenheden zoals een deukje worden verholpen

Lees hieronder meer over de mogelijkheden van injectables

Neuscorrectie (liquid nose job) 

Ben je ontevreden over je neus omdat je bijvoorbeeld een deukje in je neus hebt. Deze oneffenheden kunnen doorgaans ook zonder operatie worden verholpen. Met een kleine hoeveelheid filler op basis van hyaluronzuur kan de vorm van de neus weer recht en symmetrisch worden. 

Deze liquid nose job wordt gedaan met de filler Juvéderm ULTRA SMILE. Dit is en combinatie van water en een gel waarin hyaluronzuur is verwerkt. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt ervoor dat vocht in de huid wordt vastgehouden. Het hyaluronzuur in Juvéderm is volkomen zuiver en geeft geen allergische reacties.

Tandvleeslach (Gummy smile) 

Lach je altijd met je hand voor je mond? Voel je je onzeker omdat er zoveel tandvlees zichtbaar is? Dat hoeft niet. Een zogenaamde ‘gummy smile’ is namelijk heel eenvoudig te verhelpen. Met een paar prikjes botuline toxine ook wel "Botox® " genoemd helpen onze artsen je voor langere tijd van je gummy smile af.

Lees meer over de behandeling van een tandvleeslach

Plooirok 

Voor veel vrouwen zijn ze een flinke ergernis, die verticale rimpeltjes aan de bovenkant van de lippen. Ze maken je namelijk ouder dan je bent. Deze rimpeltjes worden ook wel ‘rokerslijntjes’ genoemd, omdat ze vaak ontstaan bij mensen die roken. Maar ook niet-rokers kunnen last krijgen van zo’n ‘plooirokje’. De lijntjes zijn dan het gevolg van teveel zon of erfelijke aanleg. Gelukkig zijn ze met injectables prima te verhelpen. We behandelen rokerslijntjes met Juvéderm Volbella of Juvéderm Volift

Lees meer over de behandeling

Oorlelverjonging 

Naarmate we ouder worden neemt niet alleen het volume in ons gezicht af, maar worden onze oorlellen ook dunner, rimpeliger en slapper. Een grote ergernis voor vrouwen die graag mooie opvallende oorbellen dragen. Fillers zijn geschikt om oorlellen weer hun jeugdige, volle, rimpeloze vorm terug te geven.

Lees meer over oorlelverjonging

Knarsetanden 

Met botuline toxine kunnen we heel goed knarsetanden verhelpen, daarnaast voorkomt een behandeling ook een bredere, mannelijke kaaklijn. Door knarsetanden worden namelijk de kauwspieren steviger waardoor de ronde, vrouwelijke kaaklijn een vierkanter vorm kan aannemen.

Lees meer over een behandeling met Botox®

Mini-Botox 

Botuline toxine werkt vooral bij mannen en vrouwen die veel hun mimische spieren gebruiken. Als het gezicht ontspannen is zullen er weinig rimpels zichtbaar zijn, maar bij praten of alleen maar ingespannen luisteren kunnen diepe rimpels in het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen zichtbaar worden.

Lees meer over een behandeling met botuline toxine

Waarom kiezen voor Velthuis kliniek

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Kosten van een behandeling met injectablesBehandeling Prijs
Liquid nose job, vanaf: €300,-
Tandvleeslach, vanaf: €100,-
Plooirok, vanaf: €550,-
Knarsetanden, vanaf: €200,-
Mini-Botox €100,-

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak voor een consultgesprek.

Artsen gespecialiseerd in een behandeling met injectables (5)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten