Een jong gezicht met Juvéderm Volbella - Velthuis kliniek

Juvéderm VOLUMA

Ouder worden ziet u niet alleen aan de huid; ook het bot- en bindweefsel slinken in de loop der jaren. Daardoor wordt het gezicht smaller en minder vol. Juvéderm VOLUMA is speciaal bedoeld om de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen.

Meer informatie over Juvéderm VOLUMA

Net als de andere Juvéderm producten bestaat VOLUMA uit hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt en ervoor zorgt dat vocht in de huid wordt vastgehouden. De producten verschillen onderling in de concentratie van het hyaluronzuur en de mate van crosslinking, dat is de manier waarop het hyaluronzuur gestabiliseerd is. VOLUMA bevat van alle Juvéderm producten de hoogste concentratie hyaluronzuur en ook de meeste crosslinking. Daardoor is het product dikker dan de rest en dat maakt Voluma geschikt om een grote hoeveelheid op één plaats in te spuiten.

Juvéderm VOLUMA wordt vooral gebruikt op de jukbeenderen om het gezicht wat breder en voller te maken. Zo herstellen we de gezichtscontour zoals die vroeger was.


Foto's voor en na de behandeling(1)

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met Juvéderm Voluma. Ook zal hij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.
U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Een behandeling met Juvéderm VOLUMA  duurt 10-20 minuten, afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid. Meestal wordt het gebied dat behandeld gaat worden voorbereid met een verdovingsspuitje. Daarna voelt u niets meer van de behandeling.

Omdat de concentratie van het hyaluronzuur en de crosslinking groter is dan bij de Juvéderm Ultra producten, houdt het resultaat langer aan. U mag een werkingsduur van 1½ tot 2 jaar verwachten.

Na de ingreep

Na afloop van een behandeling is het gebied niet pijnlijk, maar wel iets gezwollen. Dat duurt ongeveer 1 dag. Er bestaat altijd een klein risico op blauwe plekken, maar die verdwijnen gewoonlijk binnen enkele dagen tot 1 week. Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen, dan is de kans op blauwe plekken groter. U kunt er dan ook langer last van houden.

De werkzame stof in Juvéderm VOLUMA is identiek aan het hyaluronzuur dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Dit kan geen allergie geven. Toch bestaat er een uiterst kleine kans op allergie vanwege de hulpeiwitten in het materiaal.

Het product wordt na verloop van tijd vanzelf door uw lichaam opgenomen, het is dus géén permanente filler.
Zoals bij elke inspuiting bestaat het risico van infectie. Dit risico is zeer gering (minder dan 0,1%) en veroorzaakt geen gevolgen voor het resultaat.

Juvéderm VOLUMA kan, wanneer het oppervlakkig wordt ingespoten, iets blauw doorschemeren. Het middel is dan door de huid heen zichtbaar. Deze complicatie komt zelden voor en verdwijnt meestal ook weer vanzelf. Er zijn verder geen specifieke complicaties bekend bij inspuitingen met Juvéderm Voluma.

Doordat mijn mondhoeken naar beneden hangen denkt iedereen dat ik chagrijnig ben. Is hier wat aan te doen?

Injectables kunnen hiervoor vaak verbetering geven. Juvéderm is hiervoor zeer geschikt. Het inspuitmiddel wordt dan vaak in de buitenkant van zowel boven- als onderlip gespoten, waardoor de mond zich al het ware opricht.

Mag ik alcohol drinken?

Er is geen reden om van het drinken van alcohol af te zien.

Moet ik een verband dragen?

Een verband is niet nodig, hooguit even een pleister wanneer er een puntbloedinkje ontstaat door het prikken.

Na hoeveel tijd kan ik weer aan het werk?

U kunt na een rimpelbehandeling direct weer aan het werk. U kunt de behandeling bij wijze van spreken tijdens uw lunch ondergaan. De meeste mensen gaan de volgende dag weer werken.

Moet ik een speciale slaaphouding aannemen?

Nee, dat hoeft niet. Het is wel beter wanneer er de eerste dagen na de behandeling niet te veel druk op het behandelde gebied komt.

Waarom kiezen voor een behandeling bij Velthuis kliniek

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Kosten behandeling Prijs
Juvéderm Voluma, per 1 ml €450,-
Juvéderm Voluma, per 2 ml €800,-
Juvéderm Voluma, per 2 x 2 ml €1350,-

Maak een afspraak voor een behandeling

Neem contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak.

Artsen gespecialiseerd in deze behandeling (8)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten