Juvéderm Volbella voor fijne rimpeltjes - Velthuis kliniek

Juvéderm Volbella

Juvéderm Volbella wordt geproduceerd door de firma Allergan en is onderdeel van het Juvéderm gamma. Juvéderm Volbella is een hyaluronzuurfiller van de nieuwste generatie. Dankzij een nieuwe gepatenteerde techniek van cross-linking, Vycross genaamd, is de filler heel glad en soepel maar tegelijkertijd veel langer houdbaar in de huid.

Meer informatie over Juvéderm Volbella

Juvéderm Volbella kan in zeer kleine hoeveelheden worden ingespoten en is dus uitermate geschikt om fijne lijntjes zoals rimpels op de bovenlip mee te behandelen of de lipcontouren nauwkeurig te verfraaien. Het middel voelt zachter aan en geeft een heel natuurlijke look. Juvéderm Volbella bevat lidocaïne, een verdovingsmiddel dat een aparte verdoving vooraf overbodig maakt.

Juvéderm Volbella kan worden gebruikt voor het verfraaien van de lipcontouren en het aflijnen van het cupidoboogje. Ook kunnen de lippen voller gemaakt worden, bijvoorbeeld om asymmetrie of volumeverlies te behandelen. Juvéderm Volbella is daarnaast zeer geschikt voor het opvullen van rokerslijntjes op de bovenlip en voor het behandelen van afhangende mondhoeken. Vollere lippen krijgt u niet door een behandeling met botuline toxine, maar door een behandeling met een filler zoals Volbella.

Omdat het middel in kleine druppeltjes heel oppervlakkig in de huid kan worden gespoten, krijgen alleen de lijntjes het gewenste volume. Onnatuurlijk opgespoten lippen – voor veel mensen een angstbeeld - zijn hiermee dus verleden tijd.

Bekijk de resultaten van een behandeling met fillers

1

Selecteer een gebied:

Liplijnen Wangen Bovenlippen Wenkbrauw Oog
2

Selecteer een gezicht:

3

Sleep en zie het verschil:

before after before after before after
De resultaten zijn afhankelijk van welk Juvéderm® product wordt gebruikt.
Deze informatie is alleen bedoeld als informatie en educatie en is niet bedoeld als vervanging voor advies van onze specialisten.

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met Juvéderm Volbella. Ook zal hij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Verdoving

Juvéderm Volbella bevat lidocaïne, een verdovingsmiddel dat in de meeste gevallen een aparte verdoving vooraf overbodig maakt.

Meer informatie over een behandeling

Bekijk video

Voor de behandeling worden er foto's gemaakt voor uw medisch dossier. Vervolgens wordt de vloeistof met een dunne naald in de huid geïnjecteerd.

Een behandeling met Juvéderm Volbella duurt ongeveer vijftien minuten. Na de behandeling wordt u licht gekoeld. Na de behandeling mag u meteen naar huis.

Na behandeling kan de huid wat rood zien en er kan sprake zijn van lichte zwelling of blauwe plekjes op de inspuitplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf.

Resultaat

De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat hij beoogt te bereiken. Echter het resultaat is niet te garanderen, omdat niet iedereen op dezelfde manier reageert op de behandeling.

Het hyaluronzuur van Juvéderm Volbella is volkomen zuiver en dus veilig te gebruiken. Zoals bij elke inspuiting bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico's zijn zeer gering (minder dan 0,1%) en veroorzaken geen gevolgen voor het resultaat. Na behandeling kan de huid wat rood zien en er kan sprake zijn van lichte zwelling of blauwe plekjes op de inspuitplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf.

Er mag ten tijde van een fillerbehandeling geen sprake zijn van een actieve infectie ergens in het lichaam. Dus ook cliënten die een blaasontsteking, griep, sinusitis, paradontitus of iets dergelijks hebben of recent (in afgelopen 2-4 wkn) hebben gehad, raden we aan een fillerbehandeling uit te stellen tot ongeveer 1 maand na einde van de infectie.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Omdat hyaluronzuur erg veel vocht aantrekt en vast kan houden, vult het de huid van binnenuit op. De stof wordt binnen een of twee dagen afgebroken, dus maakt het lichaam voortdurend nieuw hyaluronzuur aan. Als we ouder worden, vertraagt dit proces echter. Door een hyaluronzuurfiller in te spuiten, wordt de huid opnieuw voller en soepeler en kunnen rimpels opgevuld worden.

Wat is het verschil tussen Juvéderm Smile en Juvéderm Volbella?

Juvéderm Smile zit al in het assortiment en is goed te gebruiken voor de neus-lippenplooi en bij ingevallen marionetlijnen (vanaf de mondhoek naar de kaakrand). Juvéderm Volbella is juist geschikt voor fijne lijntjes in het mondgebied, inclusief de lippen.

Wat is crosslinking?

Hyaluronzuur is een eiwit dat van nature snel wordt afgebroken. Om dit te voorkomen worden de eiwitketens aan elkaar gekoppeld; dit wordt cross-linking genoemd. De mate van cross-linking bepaalt hoe soepel de filler zal aanvoelen en hoe lang hij houdbaar is in de huid. Hoe lager het percentage cross-linking is, hoe minder de kans op complicaties, maar ook hoe sneller het product weer is verdwenen uit de huid.

Wat houdt de nieuwe Vycross-techniek precies in?

Voor Juvéderm Volbella is een nieuwe techniek gebruikt waarbij met een lager percentage cross-linking kan worden volstaan, zonder dat het de houdbaarheid van de filler in de huid verlaagt. Bij de Vycross-techniek worden korte hyaluronzuurketens gekoppeld aan lange ketens. Dit heeft drie voordelen: er ontstaat een veel efficiëntere cross-linking van het hyaluronzuur, de levensduur van het hyaluronzuur wordt verlengd en daarmee wordt ook het cosmetische resultaat verlengd.

Blijft Juvéderm Volbella echt veel langer zitten?

Ja, dat scheelt aanzienlijk. Uit klinische studies blijkt dat het effect van Juvéderm Volbella tot 12 maanden kan aanhouden, in tegenstelling tot andere gebruikelijke fillers. Die blijven meestal tot zes maanden werkzaam.

Zitten er ook risico’s aan de behandeling?

Het hyaluronzuur van Juvéderm Volbella is volkomen zuiver en dus veilig te gebruiken. Zoals bij elke inspuiting bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico's zijn zeer gering (minder dan 0,1%) en veroorzaken geen gevolgen voor het resultaat. Na behandeling kan de huid wat rood zien en er kan sprake zijn van lichte zwelling of blauwe plekjes op de inspuitplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf.

Is dit de eerste filler met lidocaïne?

Nee, Juvéderm Ultra was het eerste gamma van fillers dat 0,3% lidocaïne bevatte. De toevoeging van lidocaïne aan Juvéderm Volbella geeft meer comfort tijdens het inspuiten in vergelijking met producten zonder verdoving. Het is wel belangrijk dat het middel traag wordt geïnjecteerd, zodat het verdovingsmiddel de tijd krijgt om te werken.

Waarom kiezen voor een behandeling bij Velthuis kliniek

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Kosten van een behandeling

De kosten voor 1 ml Juvéderm Volbella zijn € 550,-. Deze hoeveelheid is voldoende om het hele mondgebied te behandelen.

Behandeling Prijs
Juvéderm Volbella, per 1,00 ml €550,-

Maak een afspraak voor een behandeling

Neem contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak.

Artsen gespecialiseerd in deze behandeling (8)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten