Behandeling van diepe rimpels - Velthuis kliniek

Juvederm ULTRA 4

Juvéderm ULTRA 4 is een speciale vorm van Juvéderm en bestaat eveneens uit een combinatie van water en gel waarin hyaluronzuur is verwerkt. Omdat deze gel meer hyaluronzuur bevat en daardoor zwaarder is van samenstelling, kan hij gebruikt worden voor het veranderen van de gezichtscontour.

Meer informatie over Juvederm ULTRA 4

Uw wangen en kin kunnen voller en strakker gemaakt worden, diepe rimpels kunnen worden opgevuld en ook uw lippen kunnen met Juvéderm ULTRA 4 meer volume krijgen. Uiteraard is het hyaluronzuur in Juvéderm ULTRA 4 ook volkomen zuiver en dus zijn ook hier allergische reacties uitgesloten.

Na ongeveer twaalf maanden is het ingespoten hyaluronzuur opgenomen door het lichaam waarna een nieuwe inspuiting mogelijk is.

Bekijk de resultaten van een behandeling met fillers

1

Selecteer een gebied:

Liplijnen Wangen Bovenlippen Wenkbrauw Oog
2

Selecteer een gezicht:

3

Sleep en zie het verschil:

before after before after before after
De resultaten zijn afhankelijk van welk Juvéderm® product wordt gebruikt.
Deze informatie is alleen bedoeld als informatie en educatie en is niet bedoeld als vervanging voor advies van onze specialisten.

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met Juvéderm ULTRA 4. Ook zal hij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Meer over de behandeling

Bekijk video

Voor de behandeling worden er foto's gemaakt voor uw medisch dossier. Bij inspuiting van de lippen met Juvéderm ULTRA 4 wordt u eerst verdoofd. Op andere plekken is een verdoving meestal niet nodig. De gel wordt vervolgens met een dunne naald in de huid geïnjecteerd. Een behandeling met Juvéderm ULTRA 4 duurt ongeveer vijftien minuten. 

Om zwelling tegen te gaan zal de verpleegkundige het behandelde gebied koelen. Na de behandeling mag u meteen naar huis. Voor een optimale vulling moet de behandeling soms nog één of meerdere malen herhaald worden. Over het algemeen kan dit al na drie weken.

Verdoving

Verdoving is (behalve bij inspuiting in de lippen) meestal niet nodig. Als u wilt kan de huid door middel van een kleine injectie of een créme plaatselijk verdoofd worden.

Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn maar dit trekt enkele uren na de behandeling weer weg. De meeste mensen zijn de volgende dag weer toonbaar. In een enkel geval ontstaat er een blauwe plek. Die kunt u gewoon camoufleren. Na een paar dagen is de blauwe plek weer verdwenen.

Resultaat

De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat hij beoogt te bereiken. Echter het resultaat is niet te garanderen, omdat niet iedereen op dezelfde manier reageert op de behandeling.

Zoals bij elke inspuiting bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico's zijn zeer gering (minder dan 0,1%) en veroorzaken geen gevolgen voor het resultaat. 

Juvéderm ULTRA 4 kan, wanneer het oppervlakkig wordt ingespoten, iets blauw doorschemeren. Het middel is dan door de huid heen zichtbaar. Deze complicatie komt zelden voor en verdwijnt meestal ook weer vanzelf. Er zijn verder geen specifieke complicaties bekend bij inspuitingen met Juvéderm ULTRA 4.

Zijn er medicijnen die ik niet mag nemen?

Wanneer u medicijnen gebruikt moet u dit van tevoren aangeven. Het gebruik van medicijnen is op zich geen contra-indicatie voor een inspuiting met een filler.

Is de behandeling pijnlijk?

Fillerinjecties worden door sommige mensen als pijnlijk ervaren. Dit geldt overigens alleen voor de inspuiting zelf; kort daarna is de pijn verdwenen. Om het ongemak te verminderen koelen we uw huid voor en direct na de behandeling met coldpacks of ijszakjes.

Hoe word ik verdoofd?

Een verdoving is bij inspuiting met een filler meestal niet nodig. Maar als u wilt kunnen we de huid verdoven met een paar kleine prikjes of een crème.

Welke maatregelen moet ik nemen voor na de behandeling?

Een inspuiting met een filler is weinig belastend; u hoeft dus geen maatregelen te nemen voor de periode na de behandeling. Wel is het fijn om wat ijs in huis te hebben om eventuele bloeduitstortinkjes tegen te gaan. Ook handig: een camouflerende foundation om eventuele blauwe plekjes onzichtbaar te maken.

Moet ik een speciale slaaphouding aannemen?

Nee, dat hoeft niet. Het is wel beter wanneer er de eerste dagen na de behandeling niet te veel druk op het behandelde gebied komt.

Waarom kiezen voor een behandeling bij Velthuis kliniek

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Kosten van een behandeling

Voor een optimaal resultaat is vaak meer dan één behandeling nodig. Dit kan ongeveer drie weken na de eerste behandeling. Na zes tot twaalf maanden is het ingespoten hyaluronzuur opgenomen in het lichaam. De inspuiting kan dan zonder problemen herhaald worden.

Behandeling Prijs
Juvéderm ULTRA 4, per 1,0 ml €500,-

Maak een afspraak voor een behandeling

Neem contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak.

Artsen gespecialiseerd in deze behandeling (8)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten