Corrigeren van rimpels - Velthuis kliniek

Juvederm ULTRA 3

Juvéderm ULTRA 3 is ideaal voor het corrigeren van rimpels en het accentueren van de lipcontour. Juvéderm is geen middel dat spieren verslapt, zoals botuline toxine, maar een middel dat rimpels opvult.

Meer informatie over Juvéderm ULTRA 3

Juvéderm ULTRA 3 is een combinatie van water en een gel waarin hyaluronzuur is verwerkt. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt ervoor dat vocht in de huid wordt vastgehouden.

Het hyaluronzuur in Juvéderm is volkomen zuiver en geeft geen allergische reacties. Juvéderm ULTRA 3 is ideaal voor het corrigeren van rimpels en het accentueren van de lipcontour.

Speciaal voor oppervlakkige lijntjes rond de mond, op het voorhoofd, kraaienpootjes en de wangen is er Juvéderm ULTRA 2. Juvéderm ULTRA SMILE is speciaal voor behandeling van de lippen ontwikkeld. Het product is beter bestand tegen de continue bewegingen van de lippen, waardoor het resultaat langer mooi blijft.

De behandeling moet soms na drie weken herhaald worden voor een optimaal resultaat. Na ongeveer zes tot twaalf maanden is het ingespoten hyaluronzuur door het lichaam opgenomen en kan de inspuiting zonder problemen herhaald worden.

 

Bekijk de resultaten van een behandeling met fillers

1

Selecteer een gebied:

Liplijnen Wangen Bovenlippen Wenkbrauw Oog
2

Selecteer een gezicht:

3

Sleep en zie het verschil:

before after before after before after
De resultaten zijn afhankelijk van welk Juvéderm® product wordt gebruikt.
Deze informatie is alleen bedoeld als informatie en educatie en is niet bedoeld als vervanging voor advies van onze specialisten.

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. 

Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met Juvéderm ULTRA 3. Ook zal hij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. 

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Meer informatie over een behandeling

Bekijk video

Voor de behandeling worden er foto's gemaakt voor uw medisch dossier. Bij inspuiting van de lippen met Juvéderm wordt u eerst verdoofd. Op andere plekken is een verdoving meestal niet nodig. 

Vervolgens wordt de vloeistof met een dunne naald in de huid geïnjecteerd. Juvéderm ULTRA 3 is zeer precies te doseren en na de behandeling, mits correct gebruikt, niet voelbaar.

Een behandeling met Juvéderm duurt ongeveer vijftien minuten. Om zwelling tegen te gaan zal de verpleegkundige het behandelde gebied koelen. Na de behandeling mag u meteen naar huis. Voor een optimale vulling moet de behandeling soms nog één of meerdere malen herhaald worden. Over het algemeen kan dit al na drie weken. Na ongeveer twaalf maanden is het ingespoten hyaluronzuur opgenomen door het lichaam en het effect dus verdwenen.

Verdoving

Verdoving is (behalve bij inspuiting in de lippen) meestal niet nodig. Als u wilt kan uw huid door middel van een kleine injectie of een crème plaatselijk verdoofd worden.

Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn maar dit trekt enkele uren na de behandeling weer weg. De meeste mensen zijn de volgende dag weer toonbaar. In een enkel geval ontstaat er een blauwe plek. Die kunt u gewoon camoufleren. Na een paar dagen is de blauwe plek weer verdwenen.

De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat hij beoogt te bereiken. Echter het resultaat is niet te garanderen, omdat niet iedereen op dezelfde manier reageert op de behandeling.

Zoals bij elke inspuiting bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico's zijn zeer gering (minder dan 0,1%) en veroorzaken geen gevolgen voor het resultaat.

Juvéderm kan, wanneer het oppervlakkig wordt ingespoten, iets blauw doorschemeren. Het middel is dan door de huid heen zichtbaar. Deze complicatie komt zelden voor en verdwijnt meestal ook weer vanzelf. Er zijn verder geen specifieke complicaties bekend bij inspuitingen met Juvéderm.

Er mag ten tijde van een fillerbehandeling geen sprake zijn van een actieve infectie ergens in het lichaam. Dus ook cliënten die een blaasontsteking, griep, sinusitis, paradontitus of iets dergelijks hebben of recent (in afgelopen 2-4 wkn) hebben gehad, raden we aan een fillerbehandeling uit te stellen tot ongeveer 1 maand na einde van de infectie.

Doordat mijn mondhoeken naar beneden hangen denkt iedereen dat ik chagrijnig ben. Is hier wat aan te doen?

Injectables kunnen hiervoor vaak verbetering geven. Juvéderm is hiervoor zeer geschikt. Het inspuitmiddel wordt dan vaak in de buitenkant van zowel boven- als onderlip gespoten, waardoor de mond zich al het ware opricht.

Mag ik alcohol drinken?

Er is geen reden om van het drinken van alcohol af te zien.

Moet ik een verband dragen?

Een verband is niet nodig, hooguit even een pleister wanneer er een puntbloedinkje ontstaat door het prikken.

Na hoeveel tijd kan ik weer aan het werk?

U kunt na een rimpelbehandeling direct weer aan het werk. U kunt de behandeling bij wijze van spreken tijdens uw lunch ondergaan. De meeste mensen gaan de volgende dag weer werken.

Moet ik een speciale slaaphouding aannemen?

Nee, dat hoeft niet. Het is wel beter wanneer er de eerste dagen na de behandeling niet te veel druk op het behandelde gebied komt.

Waarom kiezen voor een behandeling bij Velthuis kliniek

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Kosten van een behandeling

Na ongeveer zes tot twaalf maanden is het ingespoten hyaluronzuur opgenomen in het lichaam. De inspuiting kan dan zonder problemen herhaald worden.

Behandeling Prijs
Juvéderm ULTRA 3, per 1,0 ml €450,-

Maak een afspraak voor een behandeling

Neem contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak.

Artsen gespecialiseerd in deze behandeling (8)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten