Accent Radiofrequency voor beginnende huidverslapping

Accent Radiofrequency

Accent Radiofrequency is een relatief nieuwe techniek voor het strakker maken van de huid. Voor beginnende huidverslapping van bijvoorbeeld de wangen en kaaklijn (hamsterwangen) of de hals is Accent Radiofrequency zeer geschikt

Informatie over Accent Radiofrequency

Dit bijzonder effectieve apparaat kan de huid strakker maken door middel van radiofrequente straling. Deze straling dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid strakker kan worden

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijkt de huidtherapeute of u een geschikte kandidaat bent voor Accent Radiofrequency. Ook zal zij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Zij kan dan aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de huidtherapeute als door u wordt ondertekend.

Voorafgaand aan de behandelingen zal de huidtherapeut een digitale huidscan uitvoeren. Met behulp van deze scan wordt de conditie van de huid in beeld gebracht. De digitale foto’s kunnen per mail naar u toegestuurd worden.

 

huidscan-nieuw
huidscan-fotos

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de huidtherapeute als door u wordt ondertekend.

Aan een consult zonder digitale huidscan zijn € 30,- consultkosten verbonden, aan een consult met digitale huidscan € 50,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs

Huidscan

Bekijk video

Accent Radiofrequentie maakt gebruik van onschadelijke radiogolven. Deze onzichtbare straling dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid verstrakt.

Voor de behandeling worden er foto’s gemaakt voor uw medisch dossier. De behandeling duurt gemiddeld twintig tot dertig minuten. De radiofrequente straling kan wat hittewerking teweeg brengen. Meestal zijn er zes behandelingen nodig om het gewenste effect te bereiken.

Een behandeling met Accent Radiofrequency kan zonder verdoving uitgevoerd worden. Het is moeilijk aan te geven of de behandeling pijnlijk zal zijn; sommige mensen voelen er weinig van, terwijl anderen het juist als erg pijnlijk ervaren.

Na de behandeling kunt u meteen naar huis. U kunt dan direct weer uw dagelijkse bezigheden hervatten, er is geen hersteltijd nodig. Vandaar dat deze behandeling ook wel een ‘lunchtime-treatment’ genoemd wordt.

De eerste uren na de behandeling kan er een lichte roodheid optreden, deze verdwijnt na enkele uren.

Resultaat

Het resultaat van Accent Radiofrequency kan al na één behandeling zichtbaar zijn. Naast dit onmiddellijke effect is er ook een langetermijneffect. Omdat de huid zich blijft herstellen is pas na twee tot vier maanden het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Accent Radiofrequency is een zeer veilige behandeling.

Is het mogelijk in termijnen te betalen?

Een behandeling op afbetaling of in termijnen is helaas geen mogelijkheid, daar de betalingsvoorwaarden voor alle cliënten van Velthuis kliniek gelijk zijn.

Wordt de behandeling vergoed door zorgverzekeraars?

Omdat huidverbeterende behandelingen op cosmetische indicatie worden uitgevoerd, worden ze over het algemeen niet vergoed door zorgverzekeraars.

Waarom kiezen voor Velthuis kliniek?

  • Zeer ervaren en deskundige specialisten
  • De nieuwste behandelmethodes voor het beste resultaat
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren écht

Kosten

Om het gewenste resultaat te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

Behandeling Prijs
Huidverstrakking hals eenmalig €175
Huidverstrakking hals - 6 behandelingen €840
Huidverstrakking decolleté €225
Huidverstrakking decolleté - 6 behandelingen €1.080
Huidverstrakking gelaat eenmalig €275
Huidverstrakking gelaat - 6 behandelingen €1320
Huidverstrakking gelaat + hals eenmalig €375
Huidverstrakking gelaat + hals - 6 behandelingen €1800
Huidverstrakking gelaat + hals + decolleté eenmalig €575
Huidverstrakking gelaat + hals + decolleté - 6 behandelingen €2520

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact op met ons informatiecentrum of maak een afspraak voor een consultgesprek.

Huidtherapeuten gespecialiseerd in deze behandeling (8)

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten