Zomeractie: 25% korting op Skinbooster behandeling    

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Cellulite behandeling

vanaf € 2.000,-

Effectief en langdurig van je cellulite af

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Een langdurige oplossing voor cellulite

Heb je last van putjes, ook wel bekend als sinaasappelhuid, bij je billen of de achterzijde van je bovenbenen? Dan spreken we ook wel van cellulite. Cellulite is een structureel probleem onder het huidoppervlak, dat wordt veroorzaakt door bindweefselstrengen. Deze trekken de huid naar beneden, waardoor er een bobbelige structuur ontstaat. Wat kun je daar tegen doen? 

Hoewel er veel cellulite behandelingen op de markt zijn, bieden deze allemaal geen doeltreffende en langdurige vermindering van cellulite. Maar daar is verandering in gekomen! Met de nieuwe Cellfina® behandeling pak je de structurele oorzaak van cellulite aan in slechts één behandeling. 

Andere huidproblemen zoals striae, huidverslapping en vetophopingen zijn niet geschikt voor een behandeling met Cellfina®. Voor deze behandeling zijn alleen daadwerkelijke putjes op de billen en de achterzijde van de benen geschikt

Deze behandeling bieden we aan bij onze kliniek in Amsterdam.

Het behandeltraject

De stappen van een behandeling

 • Telefonische intake

  Telefonische intake

  Bel 088 – 7785201 (ma-do van 8-20 uur, vrij van 8-17 uur). Je krijgt dan een van de medewerkers van ons Informatiecentrum aan de lijn. Zij vragen je naar je klachten en je wensen en plannen op basis daarvan een consult in bij de huidtherapeut die jou het beste kan helpen. Uiteraard houden we rekening met de plaats waar je woont en de dagen die voor jou handig zijn.

  Om het consult zo goed mogelijk voor te bereiden vragen we naar je medische achtergrond en je medicijngebruik. Ook ontvang je alvast informatie over de behandeling.

  Direct contact opnemen

  MA - DO 08.00 - 18.00

  VR 08.00 - 17.00

 • Advies gesprek met arts

  Consult

  Tijdens het consult word je ontvangen door de cosmetisch arts. Zij geeft je informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Je bespreekt samen je wensen en je verwachtingen. De cosmetisch arts kan je precies uitleggen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Zij geeft je eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel.

  Besluit je de behandeling te doen, dan wordt alle informatie op papier gezet. Samen met de cosmetisch arts onderteken je deze behandelovereenkomst.

   

 • De behandeling

  De behandeling

  Tijdens een behandeling worden als eerste de cellulite putjes gemarkeerd. Vervolgens wordt de huid verdoofd. Het Cellfina® apparaat maakt gebruik van Tissue Stabilized-Guided Subcision (TS-GS). Met deze technologie wordt door middel van een vacuüm handstuk het weefsel gestabiliseerd. Daarna worden de bindweefstelstrengetjes met een micromesje losgemaakt. Ten slotte wordt het behandelingsgebied verbonden. Na de behandeling kun je direct je normale bezigheden hervatten, maar probeer de eerste 24 uur een beetje rustig aan te doen.

  Een behandeling duurt vanaf 45 tot 120 minuten, afhankelijk van de behandelgebieden en het aantal putjes. Er is slechts één behandeling nodig om tot een effectief en langdurig resultaat te komen van minimaal vijf jaar. 

 • Nazorg

  Nazorg

  Na een behandeling dien je voorzichtig te zijn met de zon en je huid de eerste drie – vier weken niet bloot te stellen aan de directe zon tussen 11.00 uur en 15.00 uur. 

  Tijdens de eindcontrole op de kliniek worden er weer foto’s gemaakt voor in je medische dossier. Goed om te weten: de kliniek is 24/7 bereikbaar voor vragen of als je je zorgen maakt over je herstel.

 • Risico's

  Risico's

  Iedere cosmetisch ingreep kent mogelijke risico’s en complicaties die kunnen optreden, dus ook een veilige ingreep als een Cellfina® anti-cellulite behandeling. Het ongemak van napijn, roodheid, zwelling is van tijdelijke aard.

  De volgende bijwerkingen kunnen optreden op of rond de behandelde gebieden:

  - Blauwe plekken of hematomen (plaatselijke bloeduitstortingen) – Gevoelloosheid, tintelingen of verandering in de gevoeligheid
  - Zwelling en/of oedeem – Roodheid of uitslag op de behandelgebieden of daaromheen - Stijve of harde plekken onder de huid – Rode of bruine verkleuring van de huid op of rondom de insteekgaatjes
  - Ontsteking (plaatselijke roodheid) – Gevoeligheid, pijn
  - Milde bloedingen van de insteekgaatjes – Jeuk

Welke specialisten helpen je bij deze behandeling?

Onze cosmetisch arts Lylian Logtenberg is gespecialiseerd in de Cellfina® cellulite behandeling. Deze behandeling zal plaatsvinden in Amsterdam.

Maak kennis met onze specialist

Wat kost een behandeling?

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de gekozen behandelmethode. Afhankelijk van het aantal behandelgebieden en aantal putjes bepaalt de arts welke behandeling van toepassing is. Deze behandeling is niet geschikt voor behandeling van cellulite op de zijkant van de benen, behandeling van striae of huidverslapping.

 

Cellfina® anti-cellulite behandeling Small

€ 2000,-

Cellfina® anti-cellulite behandeling Medium

€ 2500,-

Cellfina® anti-cellulite behandeling Large

€ 3000,-

Meer informatie over de Cellfina®-behandeling

Veelgestelde vragen

Wat is uniek aan de Cellfina®-behandeling? Hoe lang duurt een behandeling? En hoe snel zal ik verbetering zien? Antwoorden op deze veelgestelde vragen vind je hier.

Wat is uniek aan de Cellfina®-behandeling?

Cellfina is de enige minimaal invasieve cellulite behandeling die is goedgekeurd door de Europese en Amerikaanse gezondheidsautoriteiten (CE-gemarkeerd en FDA goedgekeurd). Daarbij heeft Cellfina de langst klinisch bewezen werkzaamheid, omdat de belangrijkste oorzaak van cellulite wordt aangepakt.

Cellfina is uniek in hoe goed het werkt voor de behandeling van cellulite op de achterzijde van de bovenbenen en billen. Dit komt doordat de Cellfina behandeling de belangrijkste onderliggende oorzaak van cellulite aanpakt. De bindweefselstrengen die verweven liggen tussen de vet- en de onderste huidlaag in benen en billen worden los gemaakt door middel van de Cellfina techniek. Nadat op de behandelde plekken de bindweefselstrengen los zijn gemaakt, verdwijnen de putjes in bovenbenen of billen of verminderen aanzienlijk. Met langdurig resultaat!

Hoe lang duurt een behandeling?
De behandeling duurt tussen de 45 minuten en 2 uur, afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden en het aantal te behandelen putjes.
Hoe snel zal ik verbeteringen zien?

Al drie dagen na de cellulite behandeling met Cellfina zijn cliënten zeer tevreden over het resultaat. De putjes in bovenbenen of billen zijn aanzienlijk verminderd. En de resultaten zijn langdurig. De ervaringen met de Cellfina cellulite behandeling wijzen uit dat 93% van de cliënten na drie jaar nog steeds tevreden is. Daarmee overtreft Cellfina de tevredenheidsscores van alle andere populaire cellulite behandelingen zoals coolsculpting, cryolipolyse en liposuctie. Er is slechts één behandeling nodig om tot een effectief en langdurig resultaat te komen van minimaal vijf jaar.

Moet ik vrij nemen van mijn werk voor deze behandeling?
Met Cellfina® ben je weinig tijd aan herstel kwijt. Bij sommigen zijn de behandelde gebieden aanvankelijk pijnlijk en gevoelig, maar deze bijwerkingen verdwijnen meestal snel. De dag na de behandeling kun je weer aan het werk.
Wanneer mag ik mijn huid weer blootstellen aan de zon?

Na een behandeling dien je voorzichtig te zijn met de zon en je huid de eerste drie – vier weken niet bloot te stellen aan de directe zon tussen 11.00 uur en 15.00 uur.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over de Cellfina®-behandeling?

Maak dan een afspraak voor een consult bij onze cosmetisch arts in Amsterdam of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201