Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Accent Radiofrequentie

vanaf € 180,-

Voor een strakkere, stevigere huid

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

vrouw-zit-op-kruk-in-keuken-woning-met-glas-thee

Ga beginnende huidverslapping tegen

Omdat je ouder wordt, wordt je huid ook slapper. Hoe graag we het ook zouden willen, huidveroudering zetten we niet stil. Vanaf ons 30e levensjaar neemt collageen in de huid af en wordt je huid minder elastisch. Het gevolg is dat je huid begint te verslappen en contouren verminderen.

Dit kan erg vervelend zijn. Een behandeling met radiofrequente straling zorgt ervoor dat je huid weer strakker en steviger wordt. Deze straling dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt de doorbloeding verbeterd. Daarnaast zorgt de behandeling met Accent Radiofrequentie ook voor de aanmaak van nieuw collageen, dat een verstevigend en verjongend effect geeft. Deze behandeling is erg geschikt voor beginnende verslapping in het gezicht en de kaaklijn, maar kan ook gebruikt worden voor hals en decolleté.

Boek nu online je consultafspraak

Resultaat

Een verstrakking van de huid, dat is het resultaat van deze behandeling. Het resultaat van radiofrequente straling kan al na enkele behandelingen zichtbaar zijn. Naast dit onmiddellijke effect is er ook een langetermijneffect. Omdat de huid zich blijft herstellen is  na twee tot vier maanden het uiteindelijke resultaat optimaal zichtbaar.

Het behandeltraject

De stappen van een behandeling

 • Telefonische intake

  Telefonische intake

  Bel 088 – 7785201 (ma-do van 8-18 uur, vrij van 8-17 uur). Je krijgt dan een van de medewerkers van ons Informatiecentrum aan de lijn. Zij vragen je naar je klachten en je wensen en plannen op basis daarvan een consult in bij de huidtherapeut die jou het beste kan helpen. Uiteraard houden we rekening met de plaats waar je woont en de dagen die voor jou handig zijn.

  Om het consult zo goed mogelijk voor te bereiden vragen we naar je medische achtergrond en je medicijngebruik. Ook ontvang je alvast informatie over de behandeling.

  Direct contact opnemen

  MA - DO 08.00 - 18.00

  VR 08.00 - 17.00

 • Advies gesprek met arts

  Consult

  Tijdens het consult word je ontvangen door de huidtherapeut. Zij geeft je informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Je bespreekt samen je wensen en je verwachtingen. De huidtherapeut kan je precies uitleggen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Zij geeft je eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel.

  Voorafgaand aan de behandelingen zal de huidtherapeut optioneel een digitale huidscan uitvoeren. Met behulp van deze scan wordt de conditie van de huid in beeld gebracht.  
  Besluit je de behandeling te doen, dan wordt alle informatie op papier gezet. Samen met de huidtherapeut onderteken je deze behandelovereenkomst.

 • De behandeling

  De behandeling

  Voor de behandeling maken we foto's voor in je medisch dossier. Een behandeling met radiofrequente straling wordt zonder verdoving uitgevoegd. Accent Radiofrequentie maakt gebruik van onschadelijke radiogolven. Deze onzichtbare straling dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid steviger wordt. De behandeling duurt gemiddeld twintig tot dertig minuten. Meestal zijn er zes behandelingen nodig om een optimaal effect te bereiken. Daarna is een onderhoudsbehandeling eens per 3 tot 4 maanden aan te raden om het resultaat ook in de toekomst optimaal te houden.

 • Nazorg

  De nazorg

  Na de behandeling mag je meteen naar huis. Je kunt dan direct weer je dagelijkse bezigheden hervatten, er is geen hersteltijd nodig. De eerste uren na de behandeling kan er een lichte roodheid optreden, deze verdwijnt na enkele uren.

  Tijdens de eindcontrole op de kliniek worden er foto’s gemaakt voor in je medische dossier. Goed om te weten: de kliniek is 24/7 bereikbaar voor vragen of als je je zorgen maakt over je herstel.

 • Risico's

  Risico's

  Iedere cosmetisch ingreep kent risico’s zoals een allergische reactie of een infectie. Gelukkig zijn deze risico’s zeer minimaal bij deze behandeling.

Welke specialisten helpen je bij deze behandeling?

Deze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in Accent Radiofrequentie. Zij zullen er alles aan doen om je verslapte huid weer strakker te krijgen.

Maak kennis met onze specialisten

Wat kost een Accent Radiofrequentie behandeling?

Huidverstrakking decolleté

vanaf €230,-

Huidverstrakking gelaat

vanaf €285,-

Meer informatie over Accent Radiofrequentie

Veelgestelde vragen

Kan iedereen met Accent Radiofrequentie worden behandeld? Is een behandeling met Acccent Radiofrequentie pijnlijk? Antwoord op deze vragen lees je hier.

Kan iedereen met Accent Radiofrequentie worden behandeld?

De huidtherapeut bespreekt of je in aanmerking komt voor een Accent Radiofrequentie behandeling. Heb je een pacemaker of metalen implantaten, dan kun je helaas niet worden behandeld. Ook wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft is behandelen uitgesloten.

Is een behandeling met Acccent Radiofrequentie pijnlijk?

Over het algemeen is een behandeling met Accent Radiofrequentie goed te verdragen. Gedurende de behandeling wordt de huid tot een bepaalde temperatuur verwarmd. Dit kan soms intens zijn. Nadien is dit ongemak echter snel weer verdwenen.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over Accent Radiofrequentie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201