Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Beeldbelconsult met je huidtherapeut

Op dit moment is het mogelijk om via een beeldbelconsult een afspraak te maken. Het beeldbelconsult brengt je direct in contact met één van onze huidtherapeuten voor een advies op maat. Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat.

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Stappenplan beeldbelconsult

Stap 1: Jouw wens centraal
De huidtherapeut wil je graag helpen om jouw doel te bereiken. Of het nu een algehele verbetering van je huid is, of het verminderen van acné, rosacea of couperose. We bespreken via een beeldbelconsult samen jouw wensen en horen graag wat je wilt bereiken. Aan de hand van een door jou vooraf ingevulde vragenlijst en ingestuurde foto's zal de huidtherapeut dit met je doornemen.

Ingevulde vragenlijst

Vooraf aan het beeldbelconsult vragen we alvast een vragenlijst over je algemene gezondheid en jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van de behandeling in te vullen. Zo kunnen we de tijd die voor het beeldbelconsult staat optimaal benutten. Na het inplannen van het beeldbelconsult via ons Informatiecentrum zul je een e-mail ontvangen met een link naar de vragenlijst. 

Insturen foto's

We vragen jullie voorafgaand aan het beeldbelconsult 5 foto's te sturen naar je huidtherapeut. Dit zodat de huidtherapeut voorafgaand aan het beeldbelconsult jouw huid goed kan beoordelen. De foto's die we nodig hebben zijn:

- één foto recht van voren van het gehele gezicht
- twee foto's van de rechterzijde van je gezicht (zijaanzicht 45 en 90 graden)
- twee foto's van de linkerzijde van je gezicht (zijaanzicht 45 en 90 graden)

Hieronder vind je een overzicht van onze huidtherapeuten. Klik op de betreffende huidtherapeut om een e-mail te versturen met de gevraagde gegevens. Benoem hierin ook duidelijk je naam en geboortedatum.

- Carmen Hanegraaf
- Devika Nandoe
- Elske Jachimowski
- Ineke Heijneman
- Kelly Zuidgeest
- Linda van de Poel
- Luca Geleedts
- Marron Wassink
- Sabrina aan de Wiel

Stappenplan beeldbelconsult

Stap 2: Persoonlijk advies
De huidtherapeut bespreekt via het beeldbelconsult haar kennis en expertise toegespitst op jouw huid en wens. Ze geeft je hierbij een persoonlijk advies over welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Daarnaast geeft ze adviezen die betrekking hebben op je levensstijl, huidverzorging en een behandelplan voor in de kliniek.

Stap 3: Persoonlijk behandelplan toegestuurd
Na afloop van het beeldbelconsult krijg je jouw persoonlijke behandelplan toegestuurd. In het behandelplan geeft de huidtherapeut een persoonlijk advies over welke huidverbeterende behandelingen nodig zijn voor jouw huid en welke huidverzorgingsadviezen daarop aansluiten. Ook ontvang je de datum en het tijdstip voor jouw vervolgafspraak in de kliniek.

Stap 4: Jouw eerste afspraak in de kliniek
Tijdens jouw eerste afspraak in de kliniek ontvangt de huidtherapeut jou op haar spreekuur. Voorafgaand aan de eerste behandeling worden er foto’s gemaakt en spreken jullie het persoonlijke behandelplan nogmaals door.

Bij welke huidtherapeuten kan ik terecht?

Bij deze huidtherapeuten kun je terecht voor een beeldbelconsult, zij stellen een persoonlijk behandelplan voor jou op.

Wil je een beeldbelconsult inplannen?

Neem dan contact op met ons Informatiecentrum via 088 - 7785201. 

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201