Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Beeldbelconsult met je cosmetisch arts

Op dit moment is het mogelijk om via een beeldbelconsult een afspraak te maken. Het beeldbelconsult brengt je direct in contact met één van onze cosmetisch artsen voor een advies op maat. Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat.

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Stappenplan beeldbelconsult

Stap 1: Jouw wens centraal
De cosmetisch arts zit voor je klaar om advies te geven over de dingen in je gezicht waar je je aan stoort. Of het nu rimpels zijn, een gummy smile, een verslapte kin- en kaaklijn of verouderde uitstraling, hiervoor kun je bij ons terecht. We bespreken via een beeldbelconsult samen jouw wensen en horen graag wat je wilt bereiken. Aan de hand van een door jou vooraf ingevulde vragenlijst en ingestuurde foto's zal de cosmetisch arts dit met je doornemen en je een passend advies geven.

Ingevulde vragenlijst

Vooraf aan het beeldbelconsult vragen we alvast een vragenlijst over je algemene gezondheid en jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van de behandeling in te vullen. Zo kunnen we de tijd die voor het beeldbelconsult staat optimaal benutten. Na het inplannen van het beeldbelconsult via ons Informatiecentrum zul je een e-mail ontvangen met een link naar de vragenlijst. 

Insturen foto's

We vragen jullie voorafgaand aan het beeldbelconsult 5 foto's te sturen naar jouw cosmetisch arts. Dit zodat de cosmetisch arts voorafgaand aan het beeldbelconsult jouw gelaat, de lijnen en andere verouderingskenmerken alvast goed kunnen beoordelen. De foto's die we nodig hebben zijn:

- één foto recht van voren van het gehele gezicht
- twee foto's van de rechterzijde van je gezicht (zijaanzicht 45 en 90 graden)
- twee foto's van de linkerzijde van je gezicht (zijaanzicht 45 en 90 graden)

Hieronder vind je een overzicht van onze cosmetisch artsen. Klik op de betreffende specialist om een e-mail te versturen met de gevraagde gegevens. Benoem hierin ook duidelijk je naam en geboortedatum.

- Lylian Logtenberg
- Lizenka Adriaanse
- Noreen Vingerhoedt
- Ann Ponet
- Yvonne Aarnink
- Marianne Stenstra

Stappenplan beeldbelconsult

Stap 2: Persoonlijk advies
De cosmetisch arts bespreekt via het beeldbelconsult zijn of haar kennis en expertise toegespitst op jouw wensen. De cosmetisch arts geeft je hierbij een persoonlijk advies over welke behandeling voor jou het meest geschikt is en maakt een voorlopig behandelplan voor in de kliniek.

Stap 3: Persoonlijk behandelplan toegestuurd
Na afloop van het beeldbelconsult krijg je jouw persoonlijke behandelplan en wat algemene informatie toegestuurd. Ook is het mogelijk indien gewenst om een afspraak in te plannen in de kliniek. De datum en het tijdstip voor jouw vervolgafspraak in de kliniek wordt dan per mail toegestuurd.

Stap 4: Jouw eerste afspraak in de kliniek
Tijdens jouw eerste afspraak in de kliniek ontvangt de cosmetisch arts jou op het spreekuur. Voorafgaand aan de eerste behandeling worden er foto’s gemaakt en spreken jullie het persoonlijke behandelplan nogmaals door. Het voorlopige behandelplan wat geadviseerd is tijdens het videoconsult wordt dan in overleg met jou eventueel iets gewijzigd en daarna een definitief behandelplan.

Bij welke cosmetisch artsen kan ik terecht?

Bij deze cosmetisch artsen kun je terecht voor een beeldbelconsult, zij stellen een persoonlijk behandelplan voor jou op.

Wil je een beeldbelconsult inplannen?

Neem dan contact op met ons Informatiecentrum via 088 - 7785201. 

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201