Boek online je consultafspraak     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Nieuws

Afscheid Maarten Fechner

29 / 10 / 2020

Gerenommeerd plastisch chirurg Maarten Fechner hangt zijn doktersjas voorgoed aan de kapstok. Hij werkte meer dan 15 jaar als plastisch chirurg bij Velthuis kliniek Eindhoven en gaat nu van zijn pensioen genieten.

Met welverdiend pensioen

“Ik heb langer dan 15 jaar bij Velthuis kliniek Eindhoven, de bakermat van Equipe Zorgbedrijven, mogen werken. Ik heb de enorme groei van de organisatie en de nieuwe vestigingen van dichtbij meegemaakt. Aanvankelijk nog in het oude gebouw aan het Karel de Grote plein en sinds een aantal jaar in het mooie nieuwe pand aan de Dr. Holtroplaan.

In het begin voerde ik alle behandelingen uit, maar de laatste jaren specialiseerde ik me vooral in facelifts, lipofilling van het gelaat, wenkbrauwliften, ooglidcorrecties en neuscorrecties. Dit is echt precisiewerk en dat gaf veel voldoening.

Ik ga de interactie met jonge mensen uit de organisatie en de gezelligheid enorm missen. Maar ook de cliënten, voor wie je veel kunt betekenen en de uitdaging om tot een goed resultaat te komen. De administratieve kant en de IT daarentegen, ga ik zeker niet missen! Daar ligt zeker mijn specialisatie niet :)

Hoogtepunten voor mij waren vooral de start binnen Velthuis kliniek, de organisatie en professionalisering van de behandelingen. Een echte uitdaging om dit goed in onze maatschap in te bedden. De operaties bleven altijd het hoogtepunt van de dag, en daarna de polikliniek. Beiden met het gezellige en professionele team van operatieassistenten en consulentes.

Ik draag het stokje met een gerust hart over aan Carlo Welters, bij wie ik weet dat mijn patiënten goed terecht kunnen en die hetzelfde operatieprofiel heeft.

Om de vrije tijd na m’n pensionering goed in te vullen, zal nog wel een uitdaging zijn! Ik ga in ieder geval veel naar Frankrijk, waar we een huisje hebben. Ook ga ik meer tijd besteden aan ons kleinkind, aan golf en aan het restaureren van oude auto’s; er wacht er al één in de garage.

Ik wens alle collega’s net zo’n fijne tijd bij Velthuis kliniek toe als ik zelf gehad heb. Mijn cliënten bedank ik voor het vertrouwen die ze in mij gesteld hebben en ik kan zeker zeggen dat ze bij mijn opvolger en Velthuis kliniek in goede handen zijn!

Het ga jullie allen goed!"

Groeten,
Maarten Fechner

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201