Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Nieuws

EVA kliniek - Introductie

21 / 01 / 2019

Heel veel vrouwen hebben vaginale klachten. Dat kan variëren van droogheid en pijn bij het vrijen tot infecties of ongewild urineverlies. Aan die klachten is wat te doen. Ons zusterbedrijf EVA kliniek staat voor je klaar bij vaginale aandoeningen en helpt je snel, deskundig en persoonlijk. EVA kliniek is een gespecialiseerde kliniek voor de behandeling van vaginale problemen.

Expertisecentrum waar gynaecologen en plastisch chirurgen samenwerken

Binnen de kliniek werken plastisch chirurgen en gynaecologen samen om alle klachten rondom de vagina te onderzoeken en te verhelpen. Omdat er intensief overlegd wordt en de lijnen kort zijn, krijg je altijd de beste zorg.

Cosmetische correcties

De laatste jaren is het steeds normaler geworden om ook cosmetische ingrepen te laten doen. Het gevoel er goed uit te zien geeft meer zelfvertrouwen en heeft een positief effect op de kwaliteit van leven. Bij EVA kliniek kunt u ook terecht voor cosmetische correcties zoals een schaamlipverkleining, schaamlipvergroting door middel van lipofilling, venusheuvelcorrectie en inwendige of uitwendige verstrakking van de vagina. Deze behandelingen voert Velthuis kliniek in samenwerking met EVA kliniek uit.Heb je functionele klachten of last van pijn? Wil je een uiterlijke verbetering van de vagina, bijvoorbeeld na een bevalling? De specialisten van EVA kliniek staan voor je klaar.

 

 

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie