Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Blog

Cellfina: dé oplossing voor cellulite

Door Lylian Logtenberg - 18 / 04 / 2019

Cellulite komt bij zo’n 85 procent van de vrouwen voor. Volkomen normaal dus, maar toch schamen sommige vrouwen zich hiervoor. Soms schamen ze zich zo erg voor de cellulite op hun billen of dijbenen dat ze er zoveel mogelijk aan doen om dit te verbergen. Wat houdt cellulite nou daadwerkelijk in? Ik leg het je graag uit!

Cellulite: een veelvoorkomend probleem

Cellulite is een structureel probleem onder het huidoppervlak, dat wordt veroorzaakt door bindweefselstrengen. Deze trekken de huid naar beneden, waardoor er een bobbelige structuur ontstaat. Dit beschrijven we vaak als putjes of een sinaasappelhuid. Er bestaan allerlei behandelingen voor cellulite, zoals crèmes, massages, lasers et cetera, maar geen van deze behandelingen geven een doeltreffend resultaat of langdurige vermindering van de cellulite.

Juiste diagnose

Er zijn daarnaast veel verschillende huidproblemen zoals huidverslapping en onderhuidse vetophopingen die erg kunnen lijken op cellulite. Voor deze problemen kunnen behandelingen zoals massages, crèmes en sporten wel goed helpen. Het is dus van belang dat er een duidelijk onderscheid gemaakt wordt in het soort probleem dat iemand heeft. Tijdens een intakegesprek wordt hier door de arts dan ook uitgebreid naar gekeken.

Nieuwsgierig naar een peeling? Vragen over de resultaten van een neuscorrectie? Benieuwd naar het proces van een borstcorrectie?
Vraag het Velthuis, en wij stellen jouw vragen aan onze specialisten. Misschien zie je jouw vraag binnenkort uitgebreid terug in een blogartikel!

 

Cellfina ®

Sinds kort is er een nieuwe behandeling op de markt genaamd Cellfina®. Deze behandeling kan daadwerkelijk wel iets doen aan de cellulite ’putjes’ op de billen en/of dijbenen.

Het Cellfina® apparaat kan de structurele oorzaak van cellulite aanpakken door de bindweefselstrengen onder de huid los te maken. Cellfina® maakt gebruik van Tissue Stabilized-Guided Subcision (TS-GS). Met deze technologie wordt door middel van een vacuüm handstuk het weefsel gestabiliseerd. Vervolgens  wordt de huid verdoofd en worden de bindweefstelstrengetjes met een micromesje losgemaakt. Precisie en betrouwbaarheid zijn redenen waarom Cellfina® een minimaal invasieve ingreep is. Door onderzoek is aangetoond dat de resultaten langdurig aanhouden tot minimaal drie jaar. Kortom; Cellfina® is de enige goede behandeling die minimaal invasief is en voor langere tijd ervoor kan zorgen dat de cellulite ‘putjes’ verdwenen zijn.

Weten of jij geschikt bent voor een behandeling met Cellfina®?  Plan dan snel een consult in bij een van onze cosmetisch artsen. Zo kun je binnenkort al af zijn van die vervelende putjes in de billen en dijbenen!

Altijd volledig op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor info, acties en kortingen!

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201