Actievoorwaarden winactie - Velthuis kliniek

Actievoorwaarden winactie

Actievoorwaarden Instagram winactie 'mijn mooiste kant' van Velthuis kliniek Nederland
De actie:
 • Maak een foto van jezelf waarop 'jouw mooiste kant' te zien is
 • Post je foto op instagram en maak daarbij gebruik van de hashtag #mijnmooistekant
 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Instagram winactie ‘mijn mooiste kant’ van Velthuis kliniek Nederland.
 2. Door deelname aan deze actie accepteer je deze actievoorwaarden.
 3. De winactie loopt van maandag 29 mei 2017 tot en met maandag 12 juni 2017.
 4. Velthuis kliniek Nederland behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of deze actie voortijdig te beëindigen, in welke gevallen geen aanspraak op enige (schade)vergoeding kan worden gemaakt. Bij een wijziging van de actievoorwaarden zal een aangepaste versie zo snel mogelijk op de website van velthuiskliniek.nl worden geplaatst en vanaf dat moment van toepassing zijn.
Deelname & spelregels
 1. Iedereen die het Instagram (@velthuiskliniek) account volgt kan via Instagram deelnemen aan de actie. Je maakt kans op het winnen van de prijs als je binnen de actieperiode een foto van jouw mooiste kant plaatst op je persoonlijke Instagram account, in de tekst #mijnmooistekant plaatst en akkoord gaat met de actievoorwaarden.
 2. Om aan de actie deel te kunnen nemen dien je over een openbaar Instagram account te beschikken, anders kan Velthuis kliniek Nederland je foto niet vinden/zien.
 3. Velthuis kliniek Nederland kan tijdens de actie foto’s van deelnemers publiceren op het Instagram account van Velthuis kliniek Nederland (@velthuiskliniek) onder vermelding van de Instagram accountnamen van de desbetreffende deelnemers. Wanneer je deelneemt aan de actie, geef je Velthuis kliniek Nederland toestemming de ingezonden foto te gebruiken voor reposts.
 4. Na afloop van de actie zal Velthuis kliniek Nederland de foto van de winnaar publiceren op het Instagram account @velthuiskliniek in een speciale post. Wanneer je deelneemt aan de actie, geef je Velthuis kliniek Nederland toestemming de ingezonden foto te gebruiken voor bekendmaking van de winnaar via een post op het @velthuiskliniek account.
Jurering & prijzen
 1. De deelnemers maken kans op de volgende prijs: VIP treatment op het Beauty event ‘A Beautiful Day In Amsterdam’ op 17 juni 2017 op de Velthuis kliniek in Amsterdam.
 2. De VIP treatment bestaat uit: goodiebag, bubbels, voorrang bij diverse wellness treatments die 17 juni beschikbaar zijn op het Beauty event en persoonlijk advies van een van onze topspecialisten. Ook dit advies wordt op 17 juni gegeven.
 3. De waarde van de prijs wordt niet uitgekeerd in contanten.
 4. De foto’s van de deelnemers worden beoordeeld door een onpartijdige jury bestaande uit marketingmedewerkers van Velthuis kliniek Nederland. De jurering vindt plaats binnen 4 dagen na afloop van de actieperiode. Uit alle inzendingen wordt de mooiste en meest inspirerende foto gekozen. De winnaar heeft recht op de VIP treatment.
 5. Velthuis kliniek neemt binnen 5 dagen na afloop van de actieperiode contact op met de winnaar van de prijs via Instagram, door middel van het sturen van een privébericht.
 6. Na bekendmaking van de winnaar, heeft hij/zij 24 uur de tijd om de prijs op te eisen. De prijs opeisen kan alleen door via Instagram een reactie te sturen op het door Velthuis kliniek Nederland verstuurde privébericht. Wanneer de winnaar zich niet binnen 24 uur meldt, verliest de winnaar zijn/haar recht op de prijs en behoudt Velthuis kliniek Nederland zich het recht voor om een andere winnaar te selecteren.
 7. De uitslag van de actie is bindend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Persoonsgegevens
 1. De persoonsgegevens van de deelnemers worden door Velthuis kliniek Nederland uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van de actie.
 2. Velthuis kliniek Nederland behandelt de persoonsgegevens in overeenstemming met de verplichtingen uit de Wet bescherming persoonsgegevens en verstrekt de verkregen persoonsgegevens niet aan derden zonder toestemming van de deelnemer.
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten