Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Vaginale aandoeningen

Ontvang de beste zorg bij vaginale problemen

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op
Femilift-apparaat
behandelkamer-eva-kliniek-met-twee-artsen

De behandeling van vaginale aandoeningen

Heel veel vrouwen hebben vaginale klachten. Dat kan variëren van droogheid en pijn bij het vrijen tot infecties of ongewild urineverlies. Aan die klachten is wat te doen. Ons zusterbedrijf EVA kliniek is gespecialiseerd in vaginale aandoeningen en helpt je snel, deskundig en persoonlijk.

EVA kliniek is een gespecialiseerde kliniek voor de behandeling van vaginale problemen. Binnen de kliniek werken plastisch chirurgen en gynaecologen samen om alle klachten rondom de vagina te bekijken en te verhelpen. Omdat er intensief overlegd wordt en de lijnen kort zijn, krijg je altijd de beste zorg.

Ongewild urineverlies, vaginale droogheid, pijn bij het vrijen: er is wat aan te doen. Dankzij de inzet van nieuwe laserapparatuur is behandeling in de meeste gevallen wél mogelijk. Zonder lange hersteltijd, zonder pijn, zonder narcose.

Ongewild urineverlies

Voel je nattigheid als je hoest, niest, springt of sport? Je bent niet de enige: maar liefst 1 op 4 vrouwen heeft te maken met ongewild urineverlies. Na de menopauze is dat aantal zelfs nog veel hoger. Urine-incontinentie ontstaat vaak door verslapping van de vaginawand. Dit is een normaal gevolg van ouder worden, maar ook na een zwangerschap ondervinden veel vrouwen deze klachten.

Voor ongewild urineverlies wordt vaak bekkenbodemtraining geadviseerd. Dit kan enige verbetering geven, maar lost de problemen niet op. Dankzij een nieuwe lasertechniek kunnen we nu echter de oorzaak van het probleem aanpakken. De FemiLift laser herstelt en verstevigt de vaginawand en het steunweefsel rondom de urineleider.

De ingreep verloopt snel en dankzij een lokale verdoving pijnloos. Je hoeft dus niet onder narcose. De behandeling kent geen hersteltijd en is bijzonder effectief: al na de eerste behandeling merk je het verschil. Je kunt weer vrijuit leven, zonder zorgen over ongewild urineverlies.

Vaginale droogheid

Een branderig gevoel, pijn bij het vrijen, steeds weer een infectie… Het zijn vervelende klachten die het gevolg zijn van vaginale droogheid. Ongeveer 1 op de 3 vrouwen heeft last van een droge vagina. Vaak spelen hormonen een rol: vaginale droogheid komt meer voor na de menopauze en ook bij gebruik van bepaalde medicijnen is het een veelgehoorde klacht.

Met behulp van de FemiLift laser kunnen we de aanmaak van vaginaal collageen stimuleren waardoor de vaginawand zich herstelt, steviger en dikker wordt.

De behandeling verloopt snel en dankzij een lokale verdoving pijnloos. Je hoeft dus niet onder narcose. De behandeling kent geen hersteltijd en is bijzonder effectief: al na de eerste behandeling merk je het verschil. Voor een optimaal resultaat zijn drie behandelingen nodig, steeds met een tussenpoos van 4 weken.

Meer weten over EVA kliniek

Wat kost een behandeling?

Al na de eerste behandeling merk je het verschil. Voor een optimaal resultaat zijn drie behandelingen nodig, steeds met een tussenpoos van 4 weken.

Femilift eerste behandeling

€ 750,-

Femilift vervolgbehandeling

€ 500,-

Pakket 3 behandelingen

€ 1600,-

Meer informatie?

Wil je meer weten over de behandeling van vaginale aandoeningen?
Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact op.

Lees meer en neem contact op
Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie