Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Cellulite

Zeg nu écht vaarwel tegen cellulite

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Cellulite in het kort

  • Cellulite herken je aan putjes (een 'sinaasappelhuid') op billen, achterzijde en bovenbenen.
  • Cellulite wordt veroorzaakt door bindweefselstrengen onder de huid, die de huid op bepaalde plekken naar beneden trekt.
  • Met een Cellfina® behandeling pak je de structurele oorzaak van cellulite aan in slechts één behandeling.

Wat is cellulite?

Heb je last van putjes, ook wel bekend als sinaasappelhuid, bij je billen of de achterzijde van je bovenbenen? Dan spreken we ook wel van cellulite. Cellulite is een structureel probleem onder het huidoppervlak, dat wordt veroorzaakt door bindweefselstrengen. Deze trekken de huid naar beneden, waardoor er een bobbelige structuur ontstaat. Wat kun je daar tegen doen? 

Hoe ontstaat cellulite?

Hoewel genetische factoren, hormonen, levensstijl en gewichtsverlies of -toename de ontwikkeling van cellulite beïnvloeden, zijn de bindweefselstrengen die onder het huidoppervlak de putjes veroorzaken de structurele oorzaak van cellulite. 

Resultaat

Gelukkig is er nu een effectieve behandeling die deze structurele oorzaak aanpakt: Cellfina®. Neem afscheid van benen en /of billen met putjes met een resultaat dat minstens drie jaar aanhoudt!

De behandeling van cellulite

Hoewel er veel cellulite behandelingen op de markt zijn, bieden deze allemaal geen doeltreffende en langdurige vermindering van cellulite. Maar daar is verandering in gekomen! Met de nieuwe Cellfina® behandeling pak je de structurele oorzaak van cellulite aan in slechts één behandeling.

Tijdens een behandeling worden als eerste de cellulite putjes gemarkeerd. Vervolgens wordt de huid verdoofd. Het Cellfina® apparaat maakt gebruik van Tissue Stabilized-Guided Subcision (TS-GS). Met deze technologie wordt door middel van een vacuüm handstuk het weefsel gestabiliseerd. Daarna worden de bindweefstelstrengetjes met een micromesje losgemaakt. Ten slotte wordt het behandelingsgebied verbonden. Na de behandeling kun je direct je normale bezigheden hervatten, maar probeer de eerste 24 uur een beetje rustig aan te doen.

Een behandeling duurt vanaf 45 tot 120 minuten, afhankelijk van de behandelgebieden en het aantal putjes. Er is slechts één behandeling nodig om tot een effectief en langdurig resultaat te komen van minimaal drie jaar. 

Wat kost een behandeling?

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de gekozen behandelmethode. Afhankelijk van het aantal behandelgebieden en aantal putjes bepaalt de arts welke behandeling van toepassing is. Deze behandeling is niet geschikt voor behandeling van cellulite op de zijkant van de benen, behandeling van striae of huidverslapping.

Deze behandeling is in Amsterdam beschikbaar! 

Cellfina® anti-cellulite behandeling Small

€ 2000,-

Cellfina® anti-cellulite behandeling Medium

€ 2500,-

Cellfina® anti-cellulite behandeling Large

€ 3000,-
Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in de behandeling van cellulite met behulp van de Cellfina ® techniek. Zij doen er alles aan doen om je huid weer glad te maken. We bieden de behandeling op dit moment aan in onze kliniek in Amsterdam.

Maak kennis met onze specialisten

Meer informatie

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Wat is uniek aan de Cellfina®-behandeling? Hoe lang duurt een behandeling? En hoe snel zal ik verbetering zien? Antwoorden op deze veelgestelde vragen vind je hier.

Wat is uniek aan de Cellfina®-behandeling?

Cellfina is de enige minimaal invasieve cellulite behandeling die is goedgekeurd door de Europese en Amerikaanse gezondheidsautoriteiten (CE-gemarkeerd en FDA goedgekeurd). Daarbij heeft Cellfina de langst klinisch bewezen werkzaamheid, omdat de belangrijkste oorzaak van cellulite wordt aangepakt

Cellfina is uniek in hoe goed het werkt voor de behandeling van cellulite op (boven)benen en billen. Dit komt doordat de Cellfina behandeling de belangrijkste onderliggende oorzaak van cellulite aanpakt. De bindweefselstrengen die verweven liggen tussen de vet- en de onderste huidlaag in benen en billen worden los gemaakt door middel van de Cellfina techniek. Nadat op de behandelde plekken de bindweefselstrengen los zijn gemaakt, verdwijnen de putjes in benen of billen of verminderen aanzienlijk. Met langdurig resultaat!.

Hoe lang duurt een behandeling?

De behandeling duurt tussen de 45 minuten en 2 uur, afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden en het aantal te behandelen putjes.

Hoe snel zal ik verbeteringen zien?

Al drie dagen na de cellulite behandeling met Cellfina zijn patiënten zeer tevreden over het resultaat. De putjes in benen of billen zijn aanzienlijk verminderd. En de resultaten zijn langdurig. De ervaringen met de Cellfina cellulite behandeling wijzen uit dat 93% van de patiënten na drie jaar nog steeds tevreden is. Daarmee overtreft Cellfina de tevredenheidsscores van alle andere populaire cellulite behandelingen zoals coolsculpting, cryolipolyse en liposuctie. Er is slechts één behandeling nodig om tot een effectief en langdurig resultaat te komen van minimaal drie jaar.

Moet ik vrij nemen van mijn werk voor deze behandeling?

Met Cellfina® ben je weinig tijd aan herstel kwijt. Bij sommigen zijn de behandelde gebieden aanvankelijk pijnlijk en gevoelig, maar deze bijwerkingen verdwijnen meestal snel. De dag na de behandeling kun je weer aan het werk.

Wanneer mag ik mijn huid weer blootstellen aan de zon?

Na een behandeling dien je voorzichtig te zijn met de zon en je huid de eerste drie – vier weken niet bloot te stellen aan de directe zon tussen 11.00 uur en 15.00 uur.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201